DRAADGLAS

DRAADGLAS OP MAAT BIJ DEVRI

Hoewel draadglas één van de minder bekende soorten glas is, wordt het toch regelmatig gebruikt. De voornaamste reden is dat draadglas extra veiligheid biedt. Dit komt doordat er in draadglas een net van metaaldraad verwerkt zit door het glas heen. Bij Devri Glas kunnen we u alles over dit type glas vertellen. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor draadglas op maat. Voordat u draadglas op maat bestelt is het echter verstandig u zich goed voor te laten lichten. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden qua type draadglas. Onze experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

GEBRUIK VAN DRAADGLAS

Draadglas kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zo wordt draadglas veel gebruikt voor schuurdeuren en kelderramen. Door het metaaldraad door het glas is het glas niet alleen steviger, het biedt ook een inbraak vertragende werking. Daarnaast zorgt het metaaldraad ervoor dat bij een breuk van het glas, alles nog netjes bij elkaar blijft. Kortom, draadglas is een erg veilig type glas dat minder risico met zich meebrengt.

DIVERSE SOORTEN DRAADGLAS

Zoals gezegd zijn er meerdere types draadglas. Het verschil zit hem in het soort draad dat wordt gebruikt. Zo kan er e-draad, brute draad en spiegeldraad gebruikt worden. Kiest u voor spiegeldraadglas, dan kiest u voor de meest doorzichtige variant. E-draad is het minst transparant en gefigureerd. Hierdoor is het vaak niet mogelijk bij de ruimte naar binnen te kijken. Deze variant zie je vaak gebruikt worden bij schuren en kelders. Tussen e-draad en spiegeldraadglas zit brute draadglas. Ook dit type draadglas is zo goed als doorzichtig. 

DRAADGLAS OP MAAT

Evenals bij enkel glas is het ook bij draadglas mogelijk om het glas op maat te bestellen, met uitzondering van het thermisch harden van het glas. Dit komt door het draadnet dat in het glas zit verwerkt. Bij Devri kunnen we het type draadglas dat uw voorkeur heeft natuurlijk op maat snijden. Dit draadglas op maat leveren wij vervolgens snel, waarbij we ook de montage voor u uit handen kunnen nemen.

DRAADGLAS NODIG? DEVRI GLAS HELPT U

Geïnteresseerd in draadglas op maat? Onze specialisten helpen u graag verder. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)20 – 688 1490 of e-mail naar info@devriglas.nl

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan