GLAS IN LOOD

Glas-in-loodramen voor de artistieke sfeer

Glas-in-lood geeft net dat beetje extra karakter aan uw woning of gebouw. Voor glas-in-lood kunt u kiezen voor glas met een glad oppervlak, dat nauwelijks verbuigingen in het beeld vertoont, of u kunt kiezen voor glas met een getrokken oppervlak voor een authentieke uitstraling. Hoe dan ook, met glas-in-lood dringt het zonlicht op een speelse wijze uw kamer binnen. Wilt u graag een nieuw glas-in-loodraam in uw huis? Dan kunnen wij u enkele voorstellen laten zien van glas-in-loodontwerpen. We zullen hierbij uw wensen vormgeven in het raam en tevens rekening houden met de stijl van (het glas-in-lood in) uw huis. Ook kunt u zelf met een voorstel komen voor een ontwerp, die wij dan verder zullen uitwerken. Wij kunnen ook werken met gebrandschilderd glas. Met gebrandschilderd glas kan door een speciale techniek extra details aan de afbeelding worden toegevoegd.

Oude gebouwen met glas-in-loodramen

Mocht het lood in uw bestaand glas-in-loodraam door de jaren heen toch wat zwakker of droger zijn geworden waardoor het glas-in-loodraam rammelt of bol is komen te staan, dan is het verstandig het raam opnieuw te verloden. We zullen dan de oude stukken glas uit het lood halen, volledig restaureren en schoonmaken om het vervolgens weer opnieuw in het lood te zetten.

Wist u dat wij ook glas in lood panelen tussen de glasbladen van isolatieglas kunnen plaatsen? Zo hoeft u dus niet meer te kiezen tussen het mooie van glas in lood of het praktische van isolatieglas. Wij restaureren/bestellen het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Onze partner hierbij is Zaanse Glas in Lood. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van glas-in-loodramen, of heeft u een andere vraag over glas-in-lood? Neem dan contact op met een van onze experts en ze vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring en kennis van vele opdrachtgevers kijken we ernaar uit ook uw ruimte om te toveren naar de droomlocatie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan