GLAZEN WAND KANTOOR

Glazen wand op kantoor laten zetten

Wanneer u een glazen wand op kantoor wilt laten zetten, is het een zeer goede keuze om voor Devri glashandel te gaan. Devri heeft ruime ervaring met het zetten van glas. Devri heeft uiteenlopende grote projecten gehad. Wij hebben ook ervaring met het plaatsen van glazen wanden in kantoorruimtes. Dit ten behoeve van bijvoorbeeld vergaderruimtes die geluidswerend dienen te zijn. Daarnaast geven glazen wanden in kantoren een hele frisse look. Het oogt transparant en dat is natuurlijk een goede uitstraling voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u de glazen wanden vervolgens laten bedrukken met een logo. Ook zijn de glazen wanden van Devri handig om met uitwisbare marker op te schrijven. Ideaal wanneer u iets aan het uitleggen bent.

Glazen wand op kantoor prijsindicatie

Wilt u de van de glazen wand op kantoor de prijs weten? Bij Devri glashandel kunt u glazen wanden voor een zeer schappelijke prijs laten zetten. De prijs hangt uiteraard af van het soort project, en het gebruikte materiaal. Devri maakt gebruik van verschillende soorten glas, de een wat duurder dan de ander. Maar bij Devri weet u wel zeker dat alle glazen wanden voor op kantoor van goede kwaliteit zijn. Het glas is stevig, en dat geldt ook voor het glasbeslag. Voor een goede prijsindicatie van de glazen wanden voor op kantoor vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Glashandel Devri op kantoor

Wilt u graag meer informatie over de diensten van Devri? Er staat altijd iemand voor u klaar voor een gesprek zodat u op de beste manier geadviseerd kan worden. U kunt mailen naar info@devriglas.nl. Voor de vestiging Almere naar almere@devriglas.nl. Of neem telefonisch contact op via 020 688 14 90 of 036 5300577. Klantgerichtheid en kwalitatieve dienstverlening staan bij Devri glashandel op nummer één. U kunt er dus vanuit gaan dat u goed wordt geholpen in uw hulpvraag. De medewerkers zullen u van A tot Z adviseren en zo nodig begeleiden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan