ISOLATIEGLAS

ISOLATIEGLAS DIKTE, WELKE PAST BIJ UW SITUATIE?

Met behulp van isolatieglas kan er behoorlijk worden bezuinigd op stook- en koelkosten. Isolerende beglazing zorgt ervoor dat een stuk minder warmte door het glas wordt geleid; het wordt zo gemakkelijker om de binnentemperatuur te regelen. U hoeft dus minder te stoken en dat is weer goed voor het milieu. Ook hoeft de airco niet op hoge toeren te draaien in de zomer, wat wederom een energiebesparing oplevert.

STANDAARD ISOLEREND DUBBELGLAS

Isolerend dubbelglas, ook wel thermopeen glas genoemd, bestaat uit twee glasbladen die door een aluminium, RVS of kunststof (desgewenst in RAL kleur) afstandhouder van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht.

HR BEGLAZING

HR beglazing (hoog rendement beglazing) is isolerend dubbelglas met een nog veel betere warmte isolatie. Dit komt doordat op één zijde van het glas (in de spouw) een coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een edelgas is gevuld. Beglazing met enkel een coating wordt ook wel aangeduid als HR+ isolatieglas, beglazing met coating én edelgas heet ook wel isolatieglas HR++. Daarnaast bestaat er nog HR+++ beglazing, dat bestaat uit drie glasplaten. Standaard isolerend dubbelglas houdt warmte en kou tweemaal beter tegen dan enkelglas, voor HR isolatieglas loopt dit op tot wel vijfmaal.

Alle opties hebben hun eigen voordelen met betrekking tot isolatie, aanschafprijs en terugverdientijd. Onze experts hebben ruime ervaring met verscheidene situaties en zijn goed opgeleid, waardoor zij altijd met een advies komen dat tot het optimale resultaat leidt.

Isolerend dubbelglas en HR beglazing worden door de fabrikanten steeds verbeterd. Daarbij gaat het niet alleen om warmte isolatie, maar ook om andere eigenschappen. Al deze eigenschappen kunnen in één product worden gecombineerd.

ISOLATIEGLAS, DEVRI VERTELT ER ALLES OVER!

Hieronder ziet u een aantal verschillende toepassingen (die onderling gecombineerd kunnen worden);

  • Standaard isolatieglas (Dubbelglas)
  • Hoog Rendement glas (HR isolatieglas)
  • Geluidswerend glas
  • Inbraakwerend/ Veiligheidsglas
  • Brandvertragend glas
  • Zonwerend isolatieglas
  • 4 Seizoenenglas
  • Isolatieglas met uitwisselruit (figuurglas)
  • Isolatieglas met vlakverdeling

Wilt u isolatieglas bestellen? Wij bestellen het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. De levertijd van standaard isolatie- en HR beglazing zonder bijzondere bewerkingen is snel. 

ONZE SERVICE

Denkt u erover uw huis of bedrijfspand te isoleren? Isolerend dubbelglas óf HR beglazing is hierbij onmisbaar. Bij Devri Glas bent u verzekerd van kwaliteit, service en veiligheid. Wij begeleiden u door het hele proces, vanaf de oriëntatiefase tot aan de plaatsing van het glas door onze vakkundige personeel. Bovendien bieden wij u een vrijblijvende offerte, zodat u helemaal op de hoogte bent van alle opties en het kostenplaatje. Vul het contactformulier in en een van onze experts neemt contact met u op. Liever direct een aantal vragen beantwoord hebben? Aarzel niet en bel ons op +31 (0)20-6881490. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan