KUNSTSTOF

Kunststof glas biedt de ideale oplossing

Tegenwoordig kan kunststof net zo helder en doorzichtig worden gemaakt als glas. De twee meest gebruikte soorten kunststoffen ter vervanging van glas zijn Plexiglas en Lexan.
Plexiglas (of te wel Acrylaat) is circa 25 keer sterker dan glas (van dezelfde dikte) en heeft een perfecte lichtdoorlaatbaarheid en vormbaarheid. Dit is tevens een van de meest gebruikte vorm van kunststof glas. Lexan wordt ook wel policarbonaat (PC) genoemd. Dit materiaal is maar liefst 250 keer sterker dan glas. Er moet dus heel wat gebeuren wil dit materiaal breken. Hierdoor is het uitermate geschikt tegen inbraak en vandalisme.

Plexiglas is veel lichter en goedkoper dan de tweede, maar daarvan is de slagvastheid veel hoger. Beide zijn verkrijgbaar in doorzichtig, mat, ondoorzichtig en in vele kleuren. Het kan dus precies op maat gemaakt geworden naar uw wens. Zo kan het altijd passen bij de ruimte, zodat het niet alleen praktisch is, maar ook nog eens stijlvol!

Het maken van de juiste keus als het gaat om glas is belangrijk en daarom moet u zich goed laten informeren. Het glas is niet iets wat u snel vervangt, dus het moet goed geplaatst worden. Devri is daarvoor de ideale partner!

Devri helpt u graag verder met alles over kunststof glas

Bij Devri kunnen wij zelf alle materialen voor u bestellen, op maat laten maken en dan ook nog voor u monteren. Alle diensten zijn onder een dak te vinden en dat biedt vele voordelen. Geen omslachtige processen en lange wachttijden, maar direct resultaat! Wilt u zelf graag meer weten over kunststof glas, of heeft u andere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en hoge mate van kennis, kunnen we u met alles omtrent glas helpen. Onze partner in kunststof glas is Vink Kunststoffen. Benieuwd naar meer? Onze specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Technische gegevens

• Diktes (in millimeters) leverbaar van 2 t/m 20;
• Veel tinten en kleuren mogelijk;
• Doorzichtig of ondoorzichtig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan