KUNSTSTOF GLAS

KUNSTSTOF GLAS BIEDT DE IDEALE OPLOSSING

Tegenwoordig kan kunststof net zo helder en doorzichtig worden gemaakt als glas. De twee meest gebruikte soorten kunststoffen ter vervanging van glas zijn Plexiglas en Lexan.

Plexiglas (oftewel Acrylaat) is circa 25 keer sterker dan glas (van dezelfde dikte) en heeft een perfecte lichtdoorlaatbaarheid en vormbaarheid. Lexan wordt ook wel policarbonaat (PC) genoemd. Dit materiaal is maar liefst 250 keer sterker dan glas. Er moet dus heel wat gebeuren wil dit materiaal breken. Hierdoor is het uitermate geschikt tegen inbraak en vandalisme.

Plexiglas is veel lichter en goedkoper dan Lexan, maar de slagvastheid van Lexan is veel hoger. Beide zijn verkrijgbaar in doorzichtige, ondoorzichtige en matte vorm en in vele kleuren. De materialen kunnen naar wens precies op maat gemaakt geworden. Zo passen ze bij de ruimte, zodat het niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol is!

Als het gaat om glas is het maken van de juiste keuze belangrijk en daarom moet u zich goed laten informeren. Glas is niet iets wat u snel vervangt, dus het moet goed geplaatst worden. Devri Glashandel is daarvoor de ideale partner; met goed geschoold personeel en ruime ervaring op de markt hebben wij voor iedere vraag een passende oplossing.

TECHNISCHE GEGEVENS EN VOORDELEN

  • Diktes (in millimeters) leverbaar van 2 t/m 20;
  • Doorzichtig of ondoorzichtig.

Doorzichtig kunststof kent vele voordelen, waaronder een lange levensduur. Alleen daarom al is het duurzaam in gebruik, maar ook omdat het, net als isolatieglas, goed isoleert. Zo voorkomt u dat er kostbare energie verloren gaat. Bovendien vergt het materiaal bijna geen onderhoud en is het water-, vuil- en stofafstotend. Doorzichtig kunststof glas is verkrijgbaar in vele tinten en kleuren.

DEVRI HELPT U GRAAG VERDER MET ALLES OVER KUNSTSTOF GLAS

Bij Devri kunnen wij zelf alle materialen voor u bestellen, op maat laten maken en dan ook nog voor u monteren. Alle diensten zijn onder een dak te vinden en dat biedt vele voordelen. Geen omslachtige processen en lange wachttijden, maar direct resultaat! Wilt u zelf graag meer weten over doorzichtig kunststof of heeft u andere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en hoge mate van kennis, kunnen we u met alles omtrent glas helpen. Onze partner in kunststof glas is Vink Kunststoffen. Benieuwd naar meer? Onze specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden. 

Vul het contactformulier in en een van onze glasexperts neemt contact met u op. Heeft u een dringende vraag of met spoed herstelwerkzaamheden nodig? U komt het snelst met ons in contact via +31 (0)20 – 688 1490.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan