RAAM PLAATSEN

Voor het plaatsen van glas zit u goed bij Devri

Bent u van plan een raam te plaatsen? Dan heeft u aan Devri glashandel een goede partner. Wij plaatsen glas van kwaliteit en doet dit snel en vakkundig. Devri gaat gericht te werk bij het plaatsen van een raam en zorgt dat alles er netjes uit ziet. Het assortiment ramen is breed bij onze glashandel, zodat we u altijd van dienst kunnen zijn. U kunt precies de ramen kiezen die passen bij uw stijl en inrichting. Verder heeft u ook nog keuze uit verschillende soorten ramen. Ramen van draadglas, enkelglas en hardglas.

Raam vervangen kosten? Voordelig raam plaatsen bij Devri

Het plaatsen van nieuwe ramen of het vervangen van ramen is iets waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Na enorme projecten als Madame Tussaud en het Internationaal Strafhof Den Haag heeft Devri zich zeker in de kijker gespeeld. Devri glashandel staat bekend om service en kwaliteit. Wij zijn dus de betrouwbare partner wanneer u een raam wilt plaatsen. U kunt bij ons terecht als zowel particulier als zakelijke klant.

Glas vervangen tegen kosten die erg meevallen? Neem vooral contact op

Bent u van plan een raam/meerdere ramen te laten plaatsen of glas te vervangen? Bent u benieuwd naar de kosten die hiermee gemoeid gaan? Of bent u überhaupt benieuwd naar de diensten van Devri? U kunt dan uiteraard altijd contact opnemen. Stuur bijvoorbeeld een mail naar almere@devriglas.nl, of bel naar 036 5300577. Wanneer u contact opneemt met Devri, kunt u ervan uitgaan dat u altijd goed te woord wordt gestaan. Onze mensen zijn ontzettend ervaren in het zetten van glas en ramen, en kunnen u hier uitgebreid over informeren en adviseren. Klantgerichtheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan