WIE ZIJN WIJ

De expertise van Devri Glas

Devri Glas is onderdeel van de “Devri Beheer Groep”, maar opereert volledig zelfstandig. Ons specialisme ligt in technisch glas voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Wij vertellen u graag wie wij zijn en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis hebben kunnen wij u te allen tijde helpen met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Doordat ons personeel goed opgeleid en zeer vakbekwaam is bent u altijd verzekerd van een kwalitatieve oplossing. Wij hebben diverse toonaangevende projecten gedaan binnen Nederland, waaronder een aantal renovatieprojecten, zowel groot als klein. Echter behoort ook nieuwbouw tot onze werkzaamheden. Onze referenties geven een mooi overzicht van een aantal van onze gedane projecten.

Sinds onze oprichting zijn wij gefocust op het leveren en monteren van alles op vlakglasgebied (denk hierbij onder andere aan hardglas en enkelglas, maar ook aan bijvoorbeeld voorzetramen, veiligheidsglas, draadglas en diverse andere glasoplossingen).Daarnaast zijn wij ook in staat om voor u te zandstralen, glas te ventileren, het glas van een dakraam te vervangen of een glazen wand op kantoor te plaatsen. Wij voeren onze werkzaamheden zowel voor bedrijven als voor particulieren uit.

Devri Glas: glas is onze zorg!

Kwaliteit, service en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit hebben wij verankert in ons kwaliteitssysteem dat getoetst wordt door onafhankelijke Certificatie Instellingen waardoor wij al jarenlang VCA gecertificeerd zijn. Daarnaast werken wij enkel met goed opgeleid en vakbekwaam personeel. Dit alles om u van enkel de beste kwaliteit te voorzien. Onze experts denken graag met u mee voor een mooie glasoplossing op maat. Tevens zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op calamiteiten en reguliere herstelwerkzaamheden voor onze klanten. Zo zoeken wij altijd naar een oplossing die u zo snel mogelijk van het probleem af helpt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Devri Glas? Kom in contact

Benieuwd naar een mooie glasoplossing voor uw vraagstuk? Devri Glas gaat graag het gesprek met u aan. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken als u met spoed herstelwerkzaamheden nodig heeft. Het snelst is dan om te bellen naar +31 (0)20-6881490. Bent u op zoek naar een advies of vrijblijvende offerte? Vul dan ons contactformulier in. Onze experts zijn u graag van dienst!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan