BEDRIJVEN

Devri Glas levert diverse glasoplossingen voor bedrijven. Voor elke gewenste toepassing kunnen wij een passende oplossing bieden. Deze leveren en monteren wij bij u op locatie. Dit wordt gedaan door onze eigen specialisten. Natuurlijk gaat dit allemaal in goed overleg met u. Wij streven naar een goede en heldere vertrouwensrelatie met al onze klanten. Kwaliteit, service en begrip van elkaars behoeften staan bij ons centraal. Voor diverse bedrijven in verschillende sectoren bieden wij een passende oplossing.

Devri Glas biedt diverse oplossingen voor bedrijven

Bij Devri Glas bieden wij bedrijven verschillende oplossingen, afhankelijk van de het vraagstuk dat speelt. Doordat wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten, kunnen wij snel handelen indien dit nodig is. Zo kunnen wij snel en adequaat reageren op calamiteiten, maar ook reguliere herstelwerkzaamheden pakken wij vlot op voor onze klanten. Naast deze werkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in renovatieprojecten en nieuwbouw.

Tijdens deze werkzaamheden hebben wij voor diverse uitdagingen gestaan, waarbij wij ervaring hebben opgedaan met diverse glasoplossingen voor bedrijven. Denk hierbij aan werken met inbraakwerend-, kogelwerend-, brandwerend-, zonwerend-, isolatie-, hard- en natuurlijk enkelglas. Bekijk onze referenties voor een compleet beeld van onze werkzaamheden en glasoplossingen voor bedrijven.

Zeker van kwaliteit met Devri Glas voor bedrijven

Kiest u voor een glasoplossing van Devri Glas, dan kiest u voor een kwalitatief hoogstaande oplossing. Ons vakbekwame personeel is zeer goed opgeleid, heef ruime vakkennis en heeft al jarenlang ervaring op het gebied van glas en de diverse toepassingen ervan. Daarnaast hebben wij een eigen kwaliteitssysteem dat wij met regelmaat laten toetsen door onafhankelijke certificatie instellingen. Hierdoor zijn wij al jarenlang VCA gecertificeerd.

Glasoplossing voor uw bedrijf? Devri Glas is uw partner

Snel een glasoplossing voor uw bedrijf nodig? Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een duurzame relatie mee op te bouwen voor uw kantoor of bedrijfspand? Neem dan contact op met Devri Glas. Wij komen graag met u in gesprek om u te voorzien van een mooie en passende oplossing. U kunt onze vestiging in Amsterdam bereiken op +31 (0)20-6881490. Onze vestiging in Almere is bereikbaar op +31 (0)36-5300577 . Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te mailen, dit kan naar info@devriglas.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan