Over ons

DEVRIGLAS combineert kwaliteit met duurzaamheid en betrouwbaarheid

Door de jaren heen heeft DEVRIGLAS zicht ontwikkelt tot een betrouwbare partner in glas die verder kijkt dan technische aspecten. Onze drijfveer is het maken van mooie, duurzame en kwalitatieve glaswerken voor iedere toepassing. En dat volledig op maat, naar volledige tevredenheid van onze klanten. Veiligheid, service en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat laten we niet alleen zien met onze producten, maar ook in onze persoonlijke aanpak.

Wij hebben al aan talloze mooie en grote projecten mogen werken, waar we erg trots op zijn. We blijven met onze aanpak graag dicht bij onze klant staan. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Onze referenties geven een mooi overzicht van reeds afgeronde projecten.

Statistieken waar we trots op zijn

1
Tevreden klanten
1
Succesvolle projecten
1
Medewerkers
1
Random statistiek

Breed specialisme, maar dicht bij de klant

DEVRIGLAS heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in talloze oplossingen voor technisch glas. Dit heeft geleid tot een specialisme waarbij we veel verder durven te kijken dan enkel het monteren van glas. We bieden volledige maatwerkoplossingen voor allerlei type woningen en bedrijfspanden en zijn uw betrouwbare adviseur tijdens het hele proces. Persoonlijk en professioneel op maat.

Benieuwd naar de beste glasoplossingen voor uw woning of bedrijfspand? Neem gerust contact op

Wij maken graag een afspraak met u om de beste glasmogelijkheden met u door te nemen. Mochten uw wensen al duidelijk zijn, dan kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij komen graag met u in contact!

Dit zeggen onze klanten