Glas onderhoud

Het onderhouden van glaswerk is een specialistische taak die veel kennis en expertise vereist. Glas is een kwetsbaar materiaal dat gevoelig kan zijn voor verschillende factoren zoals vuil, weersinvloeden en vlekken. Daarom raden wij van Devri Glas altijd aan om het onderhoud van uw glaswerk over te laten aan ervaren glasspecialisten. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring in het reinigen en onderhouden van glas en zijn bekend met de juiste reinigingswijzen, -middelen en systemen om een optimale glans en duurzaamheid te behouden.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Door het glasonderhoud aan ons over te laten, kunt u erop vertrouwen dat uw glaswerk in goede handen is en dat het er altijd stralend uit blijft zien. Bij Devri Glas hebben we ruim 40 jaar ervaring en staat perfecte service voor, tijdens én na het project hoog in het vaandel. Wij begrijpen als geen ander dat elk project en elk type glas specifieke behoeften heeft als het gaat om reiniging en onderhoud.

Neem voor een deskundig advies of een offerte op maat vandaag nog contact op met onze specialisten. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het behouden van prachtig en goed onderhouden glaswerk.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project