Zandstralen

Zandstralen

Uw glas laten vormgeven met bijzondere decoraties? Hiervoor steken wij graag onze handen uit de mouwen. Middels zandstralen wordt uw glaswerk een echte eyecatcher. DEVRIGLAS past al jaren de meest uiteenlopende decoraties toe op glaswerken middels zandstralen. Deze bijzondere tak van glasbewerking is zeer specifiek en vereist een hoge mate van expertise. Onze specialisten geven graag advies over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Glas zandstralen van advies tot montage

Wij zijn de glasspecialist die u helpt met alle facetten van zandstralen, van glas advies tot de algehele montage en het nalopen van het hele systeem. Wij helpen bij het uitzoeken van een specifiek motief voor uw glaswerken, maar beschikken zelf ook over talloze tekeningen die wellicht aan kunnen sluiten bij uw wensen. Wij werken met hoogwaardig materiaal om het zandstralen van glas optimaal te kunnen verwezenlijken. Tijdens een adviesgesprek inventariseren we uw wensen en vanuit daar werken we het ideale plan uit voor het zandstralen.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project