Glazen vloeren

Het plaatsen van een glazen vloer is een moderne keuze die een uniek element van stijl toevoegt aan zowel commerciële als huiselijke ruimtes. Het creëert een gevoel van openheid en laat licht doorstromen, waardoor de ruimte visueel groter en helderder lijkt. Als gespecialiseerd glasspecialist begrijpt Devri Glas echter dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft bij het ontwerpen en installeren van een glazen vloer.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Bij het realiseren van een glazen vloer is het cruciaal om te werken met hoogwaardig veiligheidsglas dat voldoet aan strenge normen en voorschriften. We zorgen ervoor dat het gebruikte veiligheidsglas bestand is tegen zware belasting en impact, waardoor het een solide en duurzame basis vormt voor de vloerconstructie. Bovendien wordt het glas zo vervaardigd dat het bij eventuele breuk in kleine, onscherpe stukjes uiteenvalt, waardoor het risico op letsel tot een minimum wordt beperkt. Onze glazen vloeren worden ontworpen en geïnstalleerd volgens de geldende veiligheidsregels, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw glazen vloer.

Wilt u een glazen vloer laten aanbrengen in uw bedrijfspand of woning? Als glasspecialist weet Devri Glas als geen ander hoe groot de rol van veiligheid is bij het vervaardigen van een glazen vloer. Wij realiseren dit volledig op maat, volgens de geldende veiligheidsregels. Vraag onze specialisten vandaag nog naar de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project