Glazen wanden

Glazen wanden zijn een prachtige toevoeging aan uw woning of kantoor. Door glazen wanden te plaatsen wordt er een gevoel van ruimte en transparantie gecreëerd. Daarnaast zorgen glazen wanden voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en bevorderen ze de natuurlijke lichtinval. Bij Devri Glas begrijpen we als geen ander dat maatwerk essentieel is om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

De specialisten van Devri Glas hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen en installeren van glazen wanden op maat. Of u nu geïnteresseerd bent in glazen schuifwanden om een flexibele indeling van uw ruimte te creëren, of wanden met gedeeltelijke zandstraling voor extra privacy, wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en vertalen deze naar een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij uw interieur.

Heeft u een specifieke wens voor het realiseren van glazen wanden in uw woning of kantoor? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het volledig op maat. Neem hiervoor gerust contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project