Vacuümglas

Vacuümglas

DEVRIGLAS is uw partner in vacuümglas. Ons team beschikt over een uitgebreide expertise betreft het maken, bewerken en monteren van vacuümglas. Deze speciale glasvorm heeft de beste isolatiewerking die er bestaat. Naast dat het glas van hoogwaardige kwaliteit is en uitermate goed isoleert, werkt het tevens geluidswerend en heeft het dezelfde werking als HR+++ glas.

Kiest u voor ons vacuümglas dan doet u een gezonde investering. Het glas gaat namelijk wel tot meer dan 25 jaar mee zonder dat het zijn isolatiewaarde verliest.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Uw vacuümglasspecialist in de omgeving

De technologie voor de ontwikkeling van vacuümglas is redelijk nieuw. Hierdoor zijn er voor het maken, bewerken en monteren van het glas verschillende vereisten opgesteld. Om met vacuümglas te mogen werken en het te mogen verkopen moet men als bedrijf in het bezit zijn van diverse certificaten.
De specialisten van DEVRIGLAS zijn in het bezit van de juiste certificaten en helpen u op weg naar een duurzame inrichting van uw raampartijen.

Waarom kiest u voor vacuümglas?

Vacuümglas is ultradun dankzij de keramische toepassing, waardoor het zeer geschikt is voor monumentale panden en oudere woningen die nog bekleed zijn met enkelglas. Het glas is daarnaast extreem licht, waardoor het tevens goed toepasbaar is op de smallere kozijnen. Daarbij fungeert het als een mooie oplossing voor een duurzame toekomst.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project