Ventilatieglas

Ventilatieglas

Wist u dat u uw woning of kantoorpand met speciaal glas optimaal kunt ventileren? Door ventilatieglas te monteren komt er meer zuurstof in de ruimtes, worden risico’s op gezondheidsklachten kleiner en vermijdt u vochtproblemen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over het beste ventilatieglas voor uw bedrijfspand of woning.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

DEVRIGLAS regelt alles onder 1 dak

Nu woningen en panden steeds beter geïsoleerd worden is het des te belangrijker om ruimtes goed te blijven ventileren. Een half uur na sluiting van een raam verdwijnt de frisse lucht namelijk al. Des te meer reden om te kiezen voor glas ventilatie. Door ventilatieglas te installeren zorgt u ervoor dat schadelijke stoffen, vuil en vocht wegblijven uit de ruimte en het risico op gezondheidsklachten verminderd wordt. Bij ons kunt u terecht voor service, advies, kennis, bestellingen en montage.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project