Glazen balustrade

Het ontwerpen en monteren van glazen balustrades is een gespecialiseerd vakgebied dat zowel esthetische als veiligheidsaspecten omvat. Bij Devri Glas kunt u rekenen op een professionele aanpak waarbij we zorgen voor een balustrade die niet alleen veilig, maar ook duurzaam is. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van glazen balustrades, van het ontwerpproces tot de montage en de voordelen die ze bieden.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Een glazen balustrade is een moderne en stijlvolle keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het gebruik van glas zorgt voor een open en lichte uitstraling, waardoor ruimtes ruimer lijken en het natuurlijke licht beter wordt benut. Bovendien biedt glas een onbelemmerd uitzicht, waardoor het ideaal is voor balkons, terrassen of trappenhuizen met een mooi uitzicht. Of u nu een eigentijds interieur wilt creëren of een modern exterieur wilt realiseren, glazen balustrades bieden talloze mogelijkheden voor het verbeteren van de esthetiek van uw ruimte.

Naast de esthetische voordelen is veiligheid een van de belangrijkste aspecten bij het ontwerpen van glazen balustrades. Aangezien glas een breekbaar materiaal is, is het essentieel dat de balustrade voldoet aan strenge veiligheidsvoorschriften. Bij glasspecialist Devri Glas kunt u erop vertrouwen dat we alleen gebruikmaken van hoogwaardig veiligheidsglas dat voldoet aan de geldende normen. Heeft u interesse in glazen balustrades? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het aanvragen van een offerte op maat!

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project