Jaloezieglas

Jaloezieglas

Uw bedrijfsruimte inrichten met zonwering en wat meer privacy? Nooit meer afstoffen dankzij onderhoudsarme materialen? Jaloezieglas is de perfecte manier om deze aspecten te combineren in hoogwaardig glas. Bij deze speciale manier van glasverwerking worden jaloezieën in dubbel glas op maat verwerkt. Dit werkt bijvoorbeeld perfect als privacyschild en geluidswering tussen uw diverse kantoorruimtes, maar het fungeert ook uitstekend als zonwering. Zo slaat u drie vliegen in één klap.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Installeer veelzijdigheid met jaloezieglas

DEVRIGLAS is uw specialist in jaloezieglas. Wij maken het jaloezieglas zelf en zorgen ervoor dat alles perfect in uw ruimte past. Zo heeft u de keuze uit verschillende toepassingen, bedieningen, kleuren en vormen. Wij leveren jaloezieglas dat met een knop bediend kan worden, maar ook varianten die gemotoriseerd zijn of met ketting bediend kunnen worden. Optrekken, neerlaten of kantelen is geen enkel probleem. Steeds meer mensen kiezen voor jaloezieglas, omdat het een mooi designproduct is dat fungeert als aanvulling voor bedrijfsruimtes.

Op verzoek kunnen wij er ook voor zorgen dat het glas brandwerend is of dat we het glas voorzien van extra isolerende toepassingen. Wij werken enkel met hoogwaardig glas van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u er bij DEVRIGLAS altijd vanuit gaan dat u kwaliteit in huis haalt.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project