Zandstralen

 

Door de zandstraaltechniek toe te passen kunt u meer privacy creëren in uw glaswerk of mooie patronen aanbrengen. Heeft u een specifieke wens? Laat het onze specialisten weten, zij gaan graag voor u aan de slag.

ZANDSTRALEN GLAS IS GEEN PROBLEEM BIJ DEVRI

Zandstralen is een oude techniek die de laatste tijd meer en meer wordt toegepast voor het maken van de meest uiteenlopende decoraties. Het wordt gebruikt in woningen, maar ook in kantoorpanden is het een prachtige toevoeging. Het zandstralen kan bijvoorbeeld worden gebruikt in een deur. Denk aan prachtige bloemen of een ander motief dat past bij de ruimte en de sfeer die u neer wilt zetten. Er zijn eindeloze mogelijkheden! Onze experts hebben veel ervaring en kennis over deze aparte tak van glazen en kijken dan ook graag met u mee om u te voorzien van het passende advies. Benieuwd hoe dat zandstralen nou precies in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

ZANDSTRALEN GLAS IN EIGEN WONING IS EEN ECHTE EYE-CATCHER

Het hele proces begint met het uitzoeken of maken van een toepasselijke tekening, waar wij vervolgens een sjabloon van maken. Wij beschikken over duizenden tekeningen en ontwerpen die uiteenlopen van klassiek tot modern. Er zit dus voor iedereen iets tussen. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo te plaatsen!

Onze afbeeldingen kunnen op verscheidene manieren worden gezandstraald. Zo kunnen wij diep- en matstralen. Het resultaat is in alle gevallen verbluffend. Uniek, opvallend en een echte eye-catcher in iedere ruimte. Het zijn van die items in de ruimte waar niemand op uitgekeken raakt! Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen ontwerp te laten zandstralen. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u. Zo kunt u zelf de ruimte helemaal naar uw eigen hand zetten door uw eigen ontwerp aan te leveren.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis om het zandstralen glas helemaal naar wens te maken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van zandstralen glas of hoe het in uw woning passend zou zijn? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten en we helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droom!

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project