Glas restauratie (op detail niveau)

Bij Devri Glas zijn we gespecialiseerd in glas restauratie, óók op detailniveau. We begrijpen dat oud glaswerk vaak een bijzondere historische of artistieke waarde heeft, en het is van groot belang om dit met zorg te behandelen. Onze ervaren restaurateurs hebben een passie voor het behoud van glaswerk en zijn bedreven in het herstellen van beschadigd of verouderd glaswerk naar de oorspronkelijke staat. Of het nu gaat om het restaureren van antieke glas-in-loodramen, historische vensters of andere waardevolle glasobjecten, wij hebben de expertise en toewijding om uw glaswerk te restaureren met aandacht voor elk detail.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Glas restauratie op detail niveau vereist vakmanschap en kennis van de juiste restauratietechnieken. De specialisten van Devri Glas hebben uitgebreide ervaring in het werken met verschillende soorten glas en het behandelen van specifieke restauratiebehoeften. Ze zullen zorgvuldig elk stuk glaswerk inspecteren, beschadigingen identificeren en de beste aanpak bepalen om het te herstellen. Met behulp van traditionele technieken en moderne methoden zullen ze gebroken stukken glas repareren, verloren details reconstrueren en het oppervlak reinigen en herstellen. Het resultaat is een glaswerk dat zijn oorspronkelijke schoonheid en glans herwint, en tegelijkertijd zijn historische of artistieke waarde behoudt.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor glas restauratie op detail niveau, bent u bij Devri Glas aan het juiste adres. Onze restaurateurs zetten zich in voor het behoud van uw waardevolle glaswerk en kunnen u voorzien van deskundig advies en een gedetailleerde restauratieaanpak. Neem gerust contact met ons op om uw restauratiebehoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om uw glaswerk nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat het nog vele jaren bewonderd kan worden.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project