Kunststof Glas

Kunststof glas

Bent u op zoek naar een sterker en voordeliger glastype dan regulier glas? Dan raden wij u aan om te kiezen voor kunststof glas. Zeker wanneer u op zoek bent naar een glassoort die wel 25 tot 250 keer sterker is dan glas. Wij werken met Plexiglas en Lexan. Twee zeer sterke kunststof soorten die uitermate geschikt zijn tegen inbraak en vandalisme. Bij ons te bestellen in zowel doorzichtige- als ondoorzichtige varianten. Een ervaren glasspecialist kan u hier uitstekend over adviseren.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Profiteer van de vele voordelen

Kunststof glas is een goede keuze wanneer u gaat voor duurzaam en veelzijdig. Het glas heeft namelijk een lange levensduur, isoleert optimaal en is vuil- en vochtafstotend. Zo heeft u er bijna geen onderhoud aan en gaat er geen energie verloren. Bovendien kiest u bij DEVRIGLAS uit talloze mooie tinten en kleuren die perfect kunnen aansluiten bij de rest van uw interieur. Hier adviseren we u graag over.

DEVRI HELPT U GRAAG VERDER MET ALLES OVER KUNSTSTOF GLAS

Bij Devri kunnen wij zelf alle materialen voor u bestellen, op maat laten maken en dan ook nog voor u monteren. Alle diensten zijn onder een dak te vinden en dat biedt vele voordelen. Geen omslachtige processen en lange wachttijden, maar direct resultaat! Wilt u zelf graag meer weten over doorzichtig kunststof of heeft u andere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en hoge mate van kennis, kunnen we u met alles omtrent glas helpen. Onze partner in kunststof glas is Vink Kunststoffen. Benieuwd naar meer? Onze specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in en een van onze glasexperts neemt contact met u op. Heeft u een dringende vraag of met spoed herstelwerkzaamheden nodig? U komt het snelst met ons in contact via +31 (0)20 – 688 1490.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project