Geluidswerend Glas

Geluidswerend glas

Woont u aan een drukke weg met veel verkeer of heeft u last van overlast? Werkt u zelf met machines of produceert u veel geluid? Met geluidswerend glas, kunt u in vergelijking tot standaard dubbelglas het geluidsniveau wel tot een kwart terugbrengen. De akoestische folie die verwerkt is in het glas zorgt ervoor dat de geluidsisolatie van het glas sterk wordt verbeterd. Hierdoor ontvangt u minder- tot geen geluiden meer van buitenaf en vangt men buiten ook de geluiden van binnen niet meer op.

Het produceren en monteren van geluidswerend glas is vakwerk. Onze specialisten hebben hier jarenlang ervaring mee. Zij kunnen u uitstekend adviseren over de beste keuze in geluidswerend glas voor uw woning of pand. Zo heeft u de keuze uit verschillende diktes als ook mogelijkheden tot het combineren van zonwerend glas- en/of isolatieglas.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project