Glazen kantoorwanden

Het gebruik van glazen kantoorwanden in bedrijfspanden heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Naast het creëren van een moderne en open uitstraling, bevorderen glazen kantoorwanden de samenwerking en communicatie tussen medewerkers. Door transparantie te bevorderen, kunnen medewerkers gemakkelijk contact met elkaar maken, ideeën delen en efficiënt samenwerken. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving en verhoogt de productiviteit van het team.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Bij het realiseren van glazen kantoorwanden is veiligheid een belangrijk aspect waar rekening mee moet worden gehouden. Onze specialisten zorgen ervoor dat de gebruikte materialen en constructiemethoden voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Devri Glas maakt gebruik van veiligheidsglas dat bestand is tegen impact en breuk. Mocht er onverhoopt toch breuk optreden, dan zal het glas in kleine, onscherpe stukjes uiteenvallen om het risico op letsel te minimaliseren. Bovendien zorgen we voor stevige en duurzame montage, waardoor uw glazen kantoorwanden lang meegaan en een veilige omgeving creëren voor uw medewerkers.

Wilt u glazen kantoorwanden in uw bedrijfspand realiseren? De specialisten van Devri Glas staan klaar om de samenwerking met u aan te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vragen te bespreken of een offerte aan te vragen. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw glazen kantoorwanden niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze zijn, maar ook bijdragen aan de veiligheid, duurzaamheid en productiviteit in uw werkomgeving.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project