Glas in Lood

Glas in lood

Een bijzonder mooie variant van glas is het authentieke glas in lood. Een unieke toepassing waarbij diverse stukken glas, vaak met verschillende kleuren, worden verwerkt in loodlijsten. Het is een kunstzinnige toevoeging aan uw woning, maar kan ook zeker goed tot zijn recht komen in uw bedrijfspand. DEVRIGLAS verwerkt de stijl die u voor ogen hebt met klasse uit in glas in lood ramen naar smaak. Hierbij houden we zelfs rekening met isolatiemogelijkheden, want ook dat is mogelijk met glas in lood.

Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Schroom dan niet om deze gerust met ons te delen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om dit naar wens te realiseren.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Wij vernieuwen ook oude glas in lood ramen

Is uw woning reeds voorzien van glas in lood, maar zijn deze zwakker of droger geworden? Of is het raam gaan rammelen of bol komen te staan? Wij kunnen dit volledig voor u restaureren. Neem hiervoor gerust contact op met onze deskundige specialisten.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project