VOOR PARTICULIEREN

Devri Glas voor particulieren

Devri Glas is er naast bedrijven ook voor particulieren. Hierbij denken wij graag met u mee. Voor diverse toepassingen leveren en monteren wij glas. Door de jarenlange kennis van Devri kunnen wij ook u als particulier helpen met iedere glasoplossing. Onze expertise zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing kan worden gevonden. Zoals in al onze werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid bij ons centraal. Om dit te onderstrepen laten wij ons kwaliteitssysteem met regelmaat toetsen door onafhankelijke instellingen. Wij zijn dan ook al jarenlang VCA gecertificeerd. Zo kunnen wij de beste glasservice voor particulieren leveren.

Diverse soorten glas voor particulieren

Wij leveren diverse soorten glas voor particulieren. Net afhankelijk van de behoefte die bij u leeft. Denk bijvoorbeeld aan het juiste glas voor uw schuifpui. Een risicovolle plek wat betreft isolatie van uw huis. Devri Glas kan particulieren hier goed in adviseren, zodat uw huis zo goed mogelijk geïsoleerd is. Met isolatieglas is het bijvoorbeeld mogelijk te besparen op uw stook- en koelkosten. Ook voor bijvoorbeeld dubbel glas op maat of glas in loodramen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Glasoplossing als particulier nodig? Kom in contact met Devri Glas

Benieuwd wat wij voor u als particulier kunnen betekenen? Heeft u een persoonlijk advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met Devri Glas. Vul ons contactformulier in en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact op. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te mailen. Dit kan naar info@devriglas.nl. Liever bellen? Voor onze vestiging in Amsterdam kan dit naar +31 (0)20-6881490. Voor onze vestiging in Almere kunt u ons bereiken op +31 (0)36-5300577. Wij hopen u snel te mogen helpen voor uw glasoplossing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan