Gelaagd Veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas

De meest veilige glastoepassing voor plekken waar veel risico is op glasbreuken, zoals in grote winkelcentra of bedrijfspanden, is het monteren van gelaagd veiligheidsglas. Doordat het glas versterkt is met een kunststoffolie (PVB) wordt het glas bij breuk goed bij elkaar gehouden, wat voor extra veiligheid zorgt. Het glas valt dus niet uit elkaar bij een breuk. DEVRIGLAS biedt alle services voor het ontwerpen, snijden en op maat maken van gelaagd veiligheidsglas voor uw situatie. Maar ook de montage nemen wij volledig op ons.

Wij werken met het veiligste glas dat er bestaat. De verschillende types worden duidelijk weergegeven met drie cijfers (44.2). De eerste twee cijfers staan voor de dikte van het glas, het laatste cijfer staat voor het aantal folies. Gelaagd veiligheidsglas biedt daarnaast vele mogelijkheden, waaronder het zandstralen waarmee we uw glas mooi kunnen verfraaien met bijvoorbeeld uw logo.

HET STERKSTE VEILIGHEIDSGLAS VINDT U BIJ DEVRI

Gelaagd veiligheidsglas heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft. Hierdoor ontstaat er bij breuk dus ook geen grote opening. Gelaagd veiligheidsglas wordt altijd weergegeven met drie cijfers (44.2). De eerste twee cijfers staan voor de dikte van de twee glasbladen, het laatste cijfer staat voor het aantal (PVB) folies. Alle bewerkingen voor het enkelglas zijn ook mogelijk voor gelaagd veiligheidsglas. Wij snijden het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Het alles-in-een pakket voor veiligheidsbeglazing vindt u bij Devri!

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Diktes (in millimeters) op voorraad: 33.2 (letselveilig) – 44.2 (doorvalveilig) – 55.2;
  • Diktes (in millimeters) leverbaar: van 33.1 tot 88.6 en meer;
  • Uit voorraad te leveren, maximale afmeting: 3210mm x 2550mm;
  • Ook leverbaar met een matte (PVB) folie;
  • Mogelijke bewerkingen binnen Devri: platpoli slijpen, zandstralen, gaten boren en zagen t.b.v. uitsparingen;
  • Mogelijke bewerkingen leverbaar

Ondanks de dikte en de stevigheid van het de veiligheidsbeglazing is het mogelijk om het glas te zandstralen. Zandstralen is een techniek waarmee het glas verfraaid kan worden met een afbeelding. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw bedrijfspand, maar zal ook veel complimenten opleveren bij u thuis. Denk aan een klassiek bloemmotief of het logo van uw bedrijf die op het raam prijkt.

CONTACT

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de soorten glas of heeft u advies nodig over uw situatie? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)20-6881490. Voor u het weet heeft u de nieuwe ramen al!

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project