Spiegelglas

Spiegelglas

Een bekende glassoort is het unieke- en esthetische spiegelglas. Veelgebruikt in woningen, bedrijfspanden, winkels en de horeca. Het glastype geeft een sfeervol en artistiek gevoel weer in iedere ruimte. De verzilverde laag op het enkelglas zorgt voor de unieke weerspiegeling.

Wij leveren spiegelglas in iedere maat, vorm, kleur en in elke materiaalsoort. Eventuele extra’s, zoals spiegelverwarming en letselveilige spiegels behoren tevens onze expertise. Wij stellen graag een plan samen voor spiegelglas op maat en ontwerpen dit vervolgens volledig naar uw smaak.

Spiegelglas op maat & smaak

Het personaliseren van spiegelglas wordt steeds populairder. Prachtige rosé-goud kleuren of spiegels in zilver, brons, champagne, blauw, groen en wit zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Wij maken en snijden deze volledig op maat voor u. Daarnaast leveren we ook letselveilige spiegels, veelal toegepast in sport- en dansscholen, waarbij we het glas voorzien van een speciale folie. DEVRIGLAS komt graag bij u langs om de mooiste en veiligste mogelijkheden met u te bespreken.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project