Beloopbaar Glas

Beloopbaar glas

Meer lichtinval in uw woning creëren, een design trap vormgeven op een bijzondere manier of een moderne glazen overloop realiseren? Dat doet u met veilig, beloopbaar glas van DEVRIGLAS. Beloopbaar glas is volledig veilig dankzij ten minste 3 lagen glas, gelamineerd met een PVB-folie of giethars. Dit glas is ideaal voor traptreden, overlopen of andere plekken waar men veel overheen loopt. Het glas is extreem sterk, vandaar de benaming ‘beloopbaar glas’.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Specialistisch maatwerk door specialisten, voor bedrijven en particulieren

DEVRIGLAS ontwerpt, snijdt en monteert uw glas volledig op maat. Beloopbaar glas is er in verschillende diktes. Welke het meest geschikt is voor uw situatie bepalen we aan de hand van een vooronderzoek. We komen graag bij u langs op locatie om te kijken welke glastoepassing(en) het beste zijn en maken aan de hand daarvan een overzichtelijke offerte op.

TECHNISCHE GEGEVENS

• Diktes (in millimeters) leverbaar: 30 – 34 – 41 – 49 – 70;
• Diverse kleuren leverbaar;
• Poli slijpen van randen is ook mogelijk.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project