Glas plaatsen

Bij Devri Glas zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van glas op professionele wijze. Of u nu een raam wilt vervangen, een glazen deur wilt installeren of een glazen wand wilt toevoegen aan uw interieur, wij hebben de expertise in huis om u te helpen. Bij DEVRI GLAS staat kwaliteit te allen tijde voorop en met ruim 40 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van glas bij u thuis of in uw bedrijfspand.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We begrijpen dat glas een essentieel onderdeel is van uw woning of bedrijfspand, waardoor u er natuurlijk zeker van wilt zijn dat het glas op een goede wijze geplaatst wordt. Onze specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en gereedschappen om het glaswerk nauwkeurig en veilig te installeren. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas of zelfs speciaal glas, wij zorgen voor een perfecte plaatsing.

Maatwerk is vereist bij het plaatsen van glas. Elk project heeft zijn eigen specifieke eisen en afmetingen. Onze professionals zijn in staat om het glas nauwkeurig op maat te snijden en te plaatsen, zodat het naadloos in uw ruimte past. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en zorgen ervoor dat het glas perfect wordt geïntegreerd in het ontwerp van uw woning of pand.

Bij Devri Glas geloven we in uitstekende service, zowel voor, tijdens als na het project. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het resultaat. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om u te helpen en om al uw vragen te beantwoorden. We streven ernaar om uw project soepel en efficiënt te laten verlopen, vanaf het eerste contact tot de oplevering. Wenst u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor het bespreken van uw wensen.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project