Hardglas

Hardglas

Wilt u speciaal glas laten monteren op plekken waar extra veiligheid vereist is? Dan is hardglas de ideale oplossing. Ons hardglas is veilig, omdat het zodra het breekt, in talloze kleine korreltjes uiteenvalt. Hierdoor is er vrijwel geen kans op ernstig lichamelijk letsel. Dit type glas wordt bijvoorbeeld veel toegepast in auto’s, voor abri’s of als douchewand. DEVRIGLAS adviseert u graag over de beste keuze voor uw situatie.

Wij staan tot uw beschikking van advies tot aan montage. De toepassing van hardglas verzorgen wij volledig op maat en naar smaak. Geef gerust uw wensen door aan onze vakkundige specialist en wij maken een advies op maat.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

HARDGLAS OP MAAT GEMAAKT NAAR UW WENS

Het harden van glas verloopt volgens een bepaald procedé waarbij het glas wordt blootgesteld aan forse temperatuurswisselingen. Eerst wordt het in een speciale oven verwarmd tot een temperatuur van richting de 650 graden. Vervolgens wordt het snel afgekoeld, waardoor er spanningen in het glas ontstaan. Deze spanningen zorgen voor de unieke eigenschap van hardglas, namelijk dat het glas sterker wordt. Dit heeft tot gevolg wanneer het glas breekt, het in kleine korrels uiteenvalt. Een bekende en veel toegepaste glassoort is etsglas, wat ook wel bekend staat als geëtst glas.

Naast dat het bij ons mogelijk is om hardglas te bestellen, kunnen wij ook voor u het hardglas snijden. Hierdoor is het mogelijk dat u hardglas op maat ontvangt, waardoor het perfect past in uw huis. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw huis is voorzien van het type glas dat perfect aansluit bij de woning.

HARDGLAS BESTELLEN BIJ DEVRI

Heeft u nog vragen over hardglas op maat bestellen bij Devri? Neem dan snel contact op met onze medewerkers. Onze experts staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies. Wij zijn zowel via de mail als telefoon bereikbaar. U kunt ons mailen naar info@devriglas.nl. Heeft u liever contact per telefoon? Bel dan naar +31 (0)20-6881490.

Wij zorgen ervoor dat u spoedig reactie krijgt van ons!

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project