Diensten

Maatwerk spiegels

Een mooie designspiegel voor uw badkamer in een bijzondere kleur of een met licht geïntegreerde maatwerkspiegel; DEVRIGLAS ontwerpt het allemaal. Maatwerk is vakwerk en wij helpen u graag verder.

Lees meer

Glas reparatie

Voor alle soorten reparaties aan uw glaswerk schakelt u onze specialisten in. Wij staan garant voor een passende maatwerkoplossing en een eerlijk advies.

Lees meer

Glas restauratie (op detail niveau)

Wij vervangen de nodige glasdeeltjes van bijvoorbeeld uw glas in lood raam. Heeft u een verouderd raam of stuk glas? Dan komen onze specialisten graag langs voor een restauratie.

Lees meer

Glas onderhoud

U klopt bij ons aan de juiste (glazen) deur voor al uw glasonderhoud. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van kitnaden.

Lees meer

Glas montage

DEVRIGLAS is uw partner in GLAS voor montage van alle soorten glas. Van glas in lood tot gelaagd veiligheidsglas, wij zijn uw vakkundige expert.

Lees meer

Renovatie van compleet glas

Wij renoveren uw glas wanneer deze volledig gebarsten of gebroken is. Onze experts werken met hoogwaardige materialen en machines en zorgen dat uw glas er na renovatie weer als nieuw uitziet.

Lees meer

Glas plaatsen

Onze experts hebben jarenlang ervaring in het zorgvuldig, veilig en duurzaam plaatsen van glas. Kies voor DEVRIGLAS en profiteer van een prettige service en transparante communicatie.

Lees meer

Maatwerk glas

Vrijwel elke glastoepassing is maatwerk en daar helpen wij u graag bij. Onze experts plannen graag een gesprek in om uw wensen te bespreken en hierop een maatwerkplan af te stemmen.

Lees meer

Zandstralen

Kies voor een bijzondere glasbewerking met sjablonen of figuren. Schakel onze glasspecialisten in voor een hoogwaardige bewerking, zoals het matteren van uw glas.

Lees meer

Glas Ventilatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat

Lees meer