Keuken achterwand

Eenvoudig uw eigen keuken achterwand naar wens samenstellen met één van onze specialisten? De specialisten van Devri Glas zorgen ervoor dat uw achterwand spatbestendig is, veilig gemonteerd wordt en esthetisch aansluit op de rest van uw keuken. Een keuken achterwand is niet alleen functioneel, maar kan ook een opvallend designelement zijn dat de uitstraling van uw keuken naar een hoger niveau tilt. Bij het samenstellen van uw eigen keuken achterwand bieden onze specialisten een breed scala aan mogelijkheden om aan uw individuele wensen te voldoen.

Ruim 40 jaar ervaring

Perfecte service voor, tijdens en na uw project

Vakkundig en ervaren personeel

Altijd denken in mogelijkheden

Eén van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van een keuken achterwand is de spatbestendigheid. Tijdens het koken kunnen er allerlei vloeistoffen, vetten en etensresten op de wand terechtkomen, waardoor deze gemakkelijk vies en vlekkerig kan worden. Daarom zorgen onze specialisten ervoor dat de gekozen materialen en afwerkingen van de achterwand bestand zijn tegen spatten en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Of u nu kiest voor glas, roestvrij staal, tegels of een ander materiaal, wij zorgen ervoor dat uw keuken achterwand langdurig mooi en hygiënisch blijft. Maak direct een afspraak met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bij ons bent u verzekerd van een goede service zonder tussenkomst van allerlei extra partijen of leveranciers. Neem voor meer informatie over elk specifiek type glas of een adviesgesprek direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Graag ontvangen wij bij uw aanvraag situatie foto's en idealiter ook afmetingen.

    Uitgelicht project