DOUCHEWAND

Kwalitatieve douchedeuren bij Devri

Heeft u behoefte aan een kwalitatieve glazen douchewand die op maat gemaakt kan worden? Dan zit u voor een echt goede glashandel, gespecialiseerd in douchedeuren en douchewanden van glas, bij Devri glashandel helemaal goed. De specialisten van Devri Glas werken hard en zorgen dat de glazen wand of deur in uw douche er prachtig uit komt te zien. Daarnaast zijn onze experts goed opgeleid en vakbekwaam, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief goed werk. Bij Devri hebben we jarenlange ervaring en hierdoor een uitgebreide kennis over diverse soorten glas. Wij luisteren goed naar u als klant om aan al uw eisen en wensen te voldoen. Uiteindelijk is het belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw glazen douchewand. Vanwege deze reden gaat uiteraard alles netjes in overleg met u als klant.

Verschillende soorten douchewanden van hoge kwaliteit

Bij Devri heeft u de keuze uit verschillende soorten glas voor deuren in de douche en douchewanden. U weet bij Devri Glas zeker dat alle artikelen van goede kwaliteit zijn. Het glas is stevig en het glasbeslag uiteraard ook. Zo kunt u optimaal genieten van een prachtige glazen douchewand of een glazen deur voor in de douche. Want zeg nu zelf: dit geeft de badkamer een prachtige look! Ons kwaliteitssysteem wordt getoetst door onafhankelijke certificatie instellingen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat wij al vele jaren VCA gecertificeerd zijn. Devri is gespecialiseerd op het gebied van glas en heeft zich al bewezen met uiteenlopende grote projecten. Devri heeft het glas gezet bij Madame Tussaud Amsterdam en bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Gegarandeerd een betrouwbare glaszetter/glashandel en partner. Wij voeren onze werkzaamheden niet alleen uit voor bedrijven, maar ook voor particulieren.  

Diverse soorten glas

Devri Glas biedt naast glazen douchewanden ook andere, diverse soorten glas aan. De keuze voor het glas heeft te maken met de locatie en daarnaast met welk doel het glas geplaatst dient te worden. Wij verkopen onder andere:

Enkelglas kan op vele manieren worden gebruikt en is daarnaast verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Denk aan rond, ovaal of in een unieke vormgeving. Door middel van enkel glas kan u uw woning exact naar wens laten maken. 

Hardglas is in vele woningen vindbaar, aangezien dit glas erg belangrijk is op veiligheidsgebied. Hardglas wordt ook veel gebruikt voor een glazen douchewand. Daarnaast kunt u het terug vinden in keukens, deuren en schuifpuien. 

Naast de bovenstaande glastypes verkopen wij nog veel meer soorten glas. Devri Glas bekijkt waar het glas geplaatst dient te worden en kan hierdoor het juiste type glas voor het project uitkiezen.

Meer informatie over glazen douchewanden? Neem contact op!

Heeft u interesse in een op maat gemaakte glazen ? Dan is het zeker een goed idee om een offerte aan te vragen, of contact te leggen voor meer informatie en advies. Dit kan bijvoorbeeld via info@devriglas.nl, of door te bellen naar 036-5300577. U kunt er vanuit gaan dat u netjes en gedegen te woord wordt gestaan door een enthousiaste en ervaren specialist. Iemand met passie voor het vak, iemand met passie voor glas en alles wat erbij komt kijken. Klantgerichtheid staat bij Devri glashandel immers zeer hoog op de lijst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan