GELAAGD VEILIGHEIDSGLAS

VEILIGHEIDSGLAS BIJ DEVRI, DAT BIEDT ZEKERHEID

Een van de bekendere glassoorten is veiligheidsglas. Dit wordt onder andere gebruikt bij panden en auto’s, maar het kan ook voor thuis worden gebruikt. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee glasbladen met daartussen een doorzichtige kunststof folie (meestal een PVB folie). Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Zo loop je dus niet het risico dat er overal glasscherven komen. Maak het eventuele inbrekers moeilijk door veiligheidsbeglazing van Devri te gebruiken. Ideaal om te gebruiken in ruimtes waar waardevolle spullen staan. Onze glasexperts hebben alle kennis en ervaring in huis om u te kunnen helpen de juiste keuze te maken. Weet u niet zeker of veiligheidsbeglazing wel iets voor u is? Neem dan contact op met ons!

HET STERKSTE VEILIGHEIDSGLAS VINDT U BIJ DEVRI

Gelaagd veiligheidsglas heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft. Hierdoor ontstaat er bij breuk dus ook geen grote opening. Gelaagd veiligheidsglas wordt altijd weergegeven met drie cijfers (44.2). De eerste twee cijfers staan voor de dikte van de twee glasbladen, het laatste cijfer staat voor het aantal (PVB) folies. Alle bewerkingen voor het enkelglas zijn ook mogelijk voor gelaagd veiligheidsglas. Wij snijden het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Het alles-in-een pakket voor veiligheidsbeglazing vindt u bij Devri!

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Diktes (in millimeters) op voorraad: 33.2 (letselveilig) – 44.2 (doorvalveilig) – 55.2;
  • Diktes (in millimeters) leverbaar: van 33.1 tot 88.6 en meer;
  • Uit voorraad te leveren, maximale afmeting: 3210mm x 2550mm;
  • Ook leverbaar met een matte (PVB) folie;
  • Mogelijke bewerkingen binnen Devri: platpoli slijpen, zandstralen, gaten boren en zagen t.b.v. uitsparingen;
  • Mogelijke bewerkingen leverbaar

Ondanks de dikte en de stevigheid van het de veiligheidsbeglazing is het mogelijk om het glas te zandstralen. Zandstralen is een techniek waarmee het glas verfraaid kan worden met een afbeelding. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw bedrijfspand, maar zal ook veel complimenten opleveren bij u thuis. Denk aan een klassiek bloemmotief of het logo van uw bedrijf die op het raam prijkt.

CONTACT

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de soorten glas of heeft u advies nodig over uw situatie? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)20-6881490. Voor u het weet heeft u de nieuwe ramen al! 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan