HARDGLAS OP MAAT

HARDGLAS VOOR IEDERE WONING BIJ DEVRI

Hardglas is een zeer bekende glassoort. Veel woningen maken gebruiken van hardglas en ook wel met een duidelijke reden. Gehard glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. De reden waarom het deze naam heeft, is vanwege het feit dat het glas erg veilig is. Wanneer het glas kapot gaat, valt het uiteindelijk in kleine korreltjes uiteen. Op deze manier is er dan ook weinig kans op ernstig lichamelijk letsel.

Gehard glas kent verschillende toepassingen. U vindt het bijvoorbeeld terug als zijruit van een auto, als abri, glazen (douche)deur, ramen en nog vele andere toepassingen. Hardglas wordt met name gebruikt op plaatsen waar het breken makkelijker gaat. Dit zijn dus vooral kwetsbare plekken waar u liever geen risico wilt lopen met glasscherven. Hardglas op maat bestellen kan dus enorm veel voordelen bieden. Indien u op zoek bent naar hardglas op maat, bent u bij Devri aan het juiste adres. Onze experts hebben ruime ervaring wanneer het aankomt op hardglas op maat snijden en de verschillende toepassingen.

HARDGLAS OP MAAT GEMAAKT NAAR UW WENS

Het harden van glas verloopt volgens een bepaald procedé waarbij het glas wordt blootgesteld aan forse temperatuurswisselingen. Eerst wordt het in een speciale oven verwarmd tot een temperatuur van richting de 650 graden. Vervolgens wordt het snel afgekoeld, waardoor er spanningen in het glas ontstaan. Deze spanningen zorgen voor de unieke eigenschap van hardglas, namelijk dat het glas sterker wordt. Dit heeft tot gevolg wanneer het glas breekt, het in kleine korrels uiteenvalt. Een bekende en veel toegepaste glassoort is etsglas, wat ook wel bekend staat als geëtst glas.

Naast dat het bij ons mogelijk is om hardglas te bestellen, kunnen wij ook voor u het hardglas snijden. Hierdoor is het mogelijk dat u hardglas op maat ontvangt, waardoor het perfect past in uw huis. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat uw huis is voorzien van het type glas dat perfect aansluit bij de woning.

HARDGLAS BESTELLEN BIJ DEVRI

Heeft u nog vragen over hardglas op maat bestellen bij Devri? Neem dan snel contact op met onze medewerkers. Onze experts staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies. Wij zijn zowel via de mail als telefoon bereikbaar. U kunt ons mailen naar info@devriglas.nl. Heeft u liever contact per telefoon? Bel dan naar +31 (0)20-6881490.

Wij zorgen ervoor dat u spoedig reactie krijgt van ons!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan