VOORZETRAMEN

VOORZETRAMEN MAKEN BIJ DEVRI

Voorzetramen zijn een ideale oplossing wanneer het toepassen van isolatieglas niet mogelijk is. Dit kan door verschillende dingen komen. Zo is het mogelijk dat er niets aangepast mag worden aan de buitengevel of dat de kozijnen hier niet geschikt voor zijn. Bij voorzetramen zit het glas in een aluminium frame welke op het kozijn kan worden bevestigd. Deze kan zowel aan de buiten- als de binnenzijde van uw bestaan raam worden geplaatst. De voorzetramen bieden een extra isolatielaag die vergeleken kan worden met dubbel glas of isolatieglas. Onze specialisten leggen u graag meer uit over deze oplossing.

GELUID EN WARMTE ISOLATIE MET VOORZETRAMEN

Voorzetramen bieden zeer goede geluid en warmte isolatie voor de ruimte waar deze geplaatst worden. De voorzetramen worden namelijk afgedicht met een goede, dubbele rubber. Het aluminium frame dat gebruikt wordt kenmerkt de kwaliteit van de voorzetramen die wij gebruiken. Een aluminium frame gaat namelijk langer mee dan een frame van kunststof. Dit komt doordat kunststof kan uitdrogen. Op termijn zorgt dit voor scheuren of kan het frame zelfs breken.

VOORZETRAMEN OP MAAT BESTELLEN

Zoals gezegd zijn voorzetramen dé oplossing op het moment dat isolatieglas niet mogelijk is. Het mooie van deze ramen is dat ze in alle RAL kleuren leverbaar zijn, waardoor ze altijd bij de woning, pand of ruimte passen waar deze geplaatst worden. Daarnaast zijn deze ramen eenvoudig en snel te monteren en demonteren. Natuurlijk kunnen onze specialisten dit voor u uit handen nemen. De voorzetramen die we bij Devri Glas gebruiken worden voor u op maat gemaakt. 

TECHNISCHE GEGEVENS VOORZETRAMEN

  • Onderhoudsvriendelijk en een zeer lange levensduur;
  • Voorzetramen worden op maat gemaakt (ook in model) en volgens uw eigen specificaties geleverd;
  • Leverbaar met of zonder scharnieren, met of zonder knevels, wel of niet voorgeboord;
  • Verschillende glassoorten mogelijk: enkelglas 4 t/ m 8 mm., gelaagd glas, geluid- en isolatieglas;
  • Frame is beschikbaar in alle RAL kleuren.

VOORZETRAMEN OP MAAT BESTELLEN? BIJ DEVRI GLAS ZIT U GOED.

Voorzetramen bestellen? Vraag direct, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan voor uw voorzetramen. Heeft u nog vragen over deze ramen, de bestelling of plaatsing ervan? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u van de benodigde informatie te voorzien. Telefonisch zijn wij bereikbaar via  +31 (0)20 – 688 1490. Natuurlijk is e-mailen ook mogelijk, dit kan naar info@devriglas.nl.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan